Μια Δημιουργική Εταιρεία με Έδρα την Αθήνα

Στην Royal Paints δημιουργούμε μόνο χρώματα που αγαπάμε. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια και είμαστε περήφανοι για την καινοτομία μας. Νιώθουμε ευθύνη για το περιβάλλον, την κοινωνία και τα προϊόντα μας. Είμαστε μια ελληνική, σύγχρονη εταιρία, που ειδικεύεται στην έρευνα, παραγωγή και εμπορία χρωμάτων, παρέχοντας στους πελάτες μας προϊόντα αξιόπιστα, ποιοτικά, με χρήση και γνώση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας.

Το χρώμα είναι το πάθος μας. Είμαστε σε θέση να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις στα τεχνικά και διακοσμητικά σας προβλήματα, καθώς και εξατομικευμένες λύσεις με την υψηλότερη διασφάλιση ποιότητας.

Η Royal Paints έχει μακρά εμπειρία στην εξυπηρέτηση εξειδικευμένων αναγκών σε οικοδομικά και βιομηχανικά χρώματα. Η εμπειρία που διαθέτουμε στην ανάληψη πολύ απαιτητικών έργων, εγγυάται ότι είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις ιδανικές λύσεις για κάθε χώρο και έργο.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα μελετήσει τις ανάγκες σας και θα σας προτείνει την καλύτερη λύση. Θα δημιουργήσει από την αρχή, μόνο για εσάς! Η μεγάλη γκάμα των υλικών μας ,σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε ακριβώς το προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες σας. Έτσι είστε σίγουροι για την ποιότητα αλλά και την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας.

Οι Αξίες μας

Η Royal Paints, είναι μια αμιγώς ελληνική βιομηχανική εταιρία, που δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας χρωμάτων από το 1992. Το 2015 με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, εκσυγχρονίζεται και μεταφέρεται σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, στελεχώνεται με νέο προσωπικό και επαναπροσδιορίζει την θέση της στην ελληνική αγορά χρωμάτων. Το όραμα, μεταφράστηκε σε στόχους, που οδήγησαν σε αλματώδη άνοδο την τελευταία πενταετία. Βασικοί πυλώνες της πολιτικής μας είναι:

• Ασυναγώνιστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.
• Διαρκής παρουσία μας δίπλα στον πελάτη για ευελιξία & άμεση στήριξη.
• Εξειδικευμένες υπηρεσίες για απαιτητικά έργα.

Αρχικός στόχος ήταν η διείσδυση σε εξιδεικευμένα βιομηχανικά προϊόντα, δίνοντας βάση στο χρώμα διαγράμμισης οδών. Σε συνεργασία με τους καλύτερους οίκους πρώτων υλών, την εμπειρία της αλλά και δίνοντας τεράστια προσοχή στις ανάγκες των πελατών της η Royal Paints κατάφερε να αποκτήσει τις ανώτατες ευρωπαϊκές πιστοποίησης με αποτέλεσμα να εδραιωθεί σαν μια από τους μεγαλύτερους παραγωγούς χρωμάτων διαγράμμισης στην Ελλάδα. Σήμερα τηρώντας πιστά τις αρχές της ,διαθέτει τεράστια γκάμα οικοδομικών και βιομηχανικών προϊόντων ,ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς.

Άριστη Ποιότητα

Φιλικότητα στο Περιβάλλον

Άρτια Επιστημονική Κατάρτιση

Προσωπική Εξυπηρέτηση στον Πελάτη

Υψηλή Αξία προς Κόστος

Value for Money

Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας για να συζητήσουμε τις ιδέες σας

Μιλήστε μας

Έρευνα & Ανάπτυξη

Η Royal Paints κρύβει στον πυρήνα της μία ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων επιστημόνων και ερευνητών, με σημαντική κατάρτιση, μεγάλη τεχνογνωσία και πείρα. Επιλέγουμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες και μεθοδολογίες ήπιας παραγωγής, ενώ δοκιμάζουμε συχνά τα προϊόντα μας σε αξιόπιστα εργαστήρια χημικού και μηχανικού ελέγχου. Διαθέτοντας τη δική μας παραγωγή, κατέχουμε την τεχνογνωσία και παρέχουμε την διασφάλιση για υλοποίηση πρωτοποριακών έργων. Η ευέλικτη ομάδα μας μάς δίνει την ευχέρεια να ανταποκρινόμαστε στις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας, και να αποδεικνύουμε κάθε φορά ότι είμαστε Δίπλα σας, με Ποιότητα, Ταχύτητα & Ευελιξία.

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Ελάτε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό