Σχετικα με την εταιρια

Η Royal Paints αποτελεί την φρέσκια πρόταση στο χώρο της παρασκευής χρώματος. Στηριζόμενη σε νέες τεχνικές και τεχνολογικές λύσεις, η εταιρεία μας κατασκευάζει από το 1992 μία ευρεία γκάμα χρωμάτων, πάντα με γνώμονα τις αξίες της:

● Άριστη Ποιότητα Χρωμάτων
● Φιλικότητα στο Περιβάλλον
● Άρτια Επιστημονική Κατάρτιση
● Προσωπική Εξυπηρέτηση στον Πελάτη
● Υψηλή Αξία προς Κόστος (Value for Money)

Βασικός στόχος μας είναι η παραγωγή χρωμάτων άριστης ποιότητας, στηριζόμενοι στη σημαντική επιστημονική και τεχνολογική μας πείρα, πάντα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Η τεχνολογία χρωμάτων που χρησιμοποιούμε έχει αμερικάνικη προέλευση, προσαρμοσμένη στις ειδικές Μεσογειακές και Ελληνικές συνθήκες.

Για αυτό το λόγο επιλέγουμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες και μεθοδολογίες ήπιας παραγωγής, ενώ δοκιμάζουμε συχνά τα προϊόντα μας σε αξιόπιστα εργαστήρια χημικού και μηχανικού ελέγχου – ζητήστε τα αποτελέσματα και τη σύγκριση με τον ανταγωνισμό από τους ανθρώπους μας.

Τέλος, στο κέντρο της προσοχής μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη. Το ευέλικτο σχήμα μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε τους εαυτούς μας γύρω από εσάς, για την καλύτερη και προσωπική εξυπηρέτηση των αναγκών σας, πάντα με υψηλή αξία για τα χρήματα που επενδύετε στα προϊόντα μας.

κατεβαστε   το   πληρη   καταλαγο   με   τα   προιοντα   και   τα   χαρακτηριστικα τους
ληψη