Προϊόντα Αθλητικών Εγκαταστάσεων

Royal Paints™

TENNIS PRIMER

Ασφαλτικό υπόστρωμα για δάπεδα αθλητικών εγκαταστάσεων.

Το TENNIS PRIMER είναι ένα ασφαλτικό ακρυλικό γαλάκτωμα νερού μαύρου χρώματος το οποίο ενδείκνυται για την προετοιμασία εφαρμογών όπως ακρυλικό τάπητα για γήπεδα tennis και basket. Χρησιμοποιείται για την εξομάλυνση της επιφάνειας και την προετοιμασία της για την επίστρωση των επόμενων στρώσεων, καθώς και σαν φράγμα υδρατμών για την προστασία της τελικής επιφάνειας. Στην εφαρμογή του σε εμφανές μπετόν δημιουργεί επιφάνεια που δεν τρίβεται και αποτρέπει τις ρωγμές. Εμπλουτίζεται κατά περίπτωση με χαλαζιακή άμμο μικρής κοκκομετρίας έως 50%.

Συσκευασίες: Δοχείο 25kg – Βαρέλι 60kg – Βαρέλι 100kg

TENNIS FLEX

Ελαστικό αντικραδασμικό υπόστρωμα για ελαστικότητα και απορρόφηση κραδασμών (cushioning).

Το TENNIS FLEX είναι ένα υλικό επικάλυψης ακρυλικής βάσης νερού, εμπλουτισμένο με ομοιόμορφους κόκκους καουτσούκ SBR (τρίμμα) καθαρότητας 99,9% και κοκκομετρίας 0.00-0.5, το μίγμα έχει τη μορφή ομοιογενής μαύρης πάστας και χρησιμοποιείται προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επικαλύψεις για την επίτευξη ελαστικότητας, απορροφητικότητας δονήσεων και απόσβεση κραδασμών.

Συσκευασίες: Δοχείο 25kg – Βαρέλι 60kg – Βαρέλι 100kg

TENNIS FORCE

Ακρυλικό επίχρισμα νερού με άμμο για βαφή και προστασία αθλητικών εγκαταστάσεων.

Το TENNIS FORCE είναι μίγμα ισχυρών ελαστικών ρητινών μεγάλης αντοχής και ψιλόκοκκων χαλαζιακών αδρανών κοκκομετρίας 0,0-0,3 mm σε ποσοστό έως 50%. Είναι κατάλληλο για την βαφή των τεραίν αθλητικών εγκαταστάσεων (tennis, volleyball, basketball, κτλ) σε άσφαλτο, μπετόν και τσιμεντοκονία. Είναι απόλυτα ανθεκτικό στην επίδραση του εξωτερικού φυσικού περιβάλλοντος και στην ηλιακή ακτινοβολία.

Αποχρώσεις: Πράσινο – Κεραμιδί – Μπλε – Ειδικές αποχρώσεις
Συσκευασίες: Δοχείο 25kg – Βαρέλι 60kg – Βαρέλι 100kg

TENNIS FORCE FINISH

Ακρυλικό επίχρισμα νερού χωρίς άμμο για τελικό φινίρισμα.

Το TENNIS FORCE FINISH είναι ένα ακρυλικό επίχρισμα νερού, εξαιρετικών αντοχών, με μεγάλη ελαστικότητα που προστατεύει την τελική επιφάνεια από τις φθορές και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή σε ρωγμές , ξεφλούδισμα και φουσκάλες, και διατηρεί την απόχρωση αναλλοίωτη για μεγάλο διάστημα. Το TENNIS FORCE FINISH παρουσιάζει μοναδικά πλεονεκτήματα, όπως άριστη συμπεριφορά μόλις 24 ώρες μετά την βαφή, υψηλή αντίσταση σε τριβή κάτω από υγρές συνθήκες, εξαιρετική αντοχή στο πλύσιμο με σαπούνι και νερό, ελάχιστη κατακράτηση ρύπων, μεγάλη θερμική και μηχανική αντοχή.

Αποχρώσεις: Πράσινο – Κεραμιδί – Μπλε – Ειδικές αποχρώσεις
Συσκευασίες: Δοχείο 25kg – Βαρέλι 60kg – Βαρέλι 100kg

Ζήστε τη ζωή στο έπακρο και εστιάστε στα θετικά

  • Share: