Προϊόντα Διαγράμμισης Οδών

Royal Paints™

ROADMARKING

Ακρυλικό χρώμα για διαγράμμιση οδών.

Το ROADMARKING είναι ένα χρώμα διαλύτου βασισμένο σε ακρυλικές ρητίνες ειδικά σχεδιασμένο για γρήγορο στέγνωμα. Έχει εξαιρετική πρόσφυση και ελαστικότητα ενώ η φωτεινότητά του παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Στεγνώνει τόσο γρήγορα ώστε η επιφάνεια να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και μετά από 20 λεπτά. To ακρυλικό χρώμα ROADMARKING είναι πιστοποιημένο από τη Διεύθυνση Κεντρικού Εργαστηρίου Δημοσίων Έργων (Κ.Ε.Δ.Ε) και διαθέτει την ανώτερη Ευρωπαϊκή πιστοποίηση (AETEC P7). Χρησιμοποιείται για την διαγράμμιση σε άσφαλτο και σκυρόδεμα.

Αποχρώσεις: Λευκό – Κίτρινο – Μαύρο – Μπλε – Κεραμιδί – RAL Αποχρώσεις
Συσκευασίες: 5KG 25KG 250KG(Βαρέλι)

SOVITEC SBP 710-150

Υαλοσφαιρίδια.

Τα γυάλινα αντανακλαστικά σφαιρίδια διαγράμμισης οδών είναι απαραίτητο υλικό για τις διαγραμμίσεις οδοστρώματος. Η συμβολή τους στην οδική ασφάλεια είναι αρκετά μεγάλη καθότι ενσωματώνονται στα χρώματα διαγράμμισης και αντανακλούν το φως των προβολέων των οχημάτων καθιστώντας την διαγράμμιση ορατή στους οδηγούς, ακόμα και από μεγάλη απόσταση αλλά και κατά την διάρκεια της νύχτας.

Συσκευασίες: 25KG

CPG STREETLINE

Ψυχροπλαστικό ψεκαζόμενο χρώμα με καταλυτικά σφαιρίδια.

Το STREETLINE – CPG είναι ψυχροπλαστικό χρώμα διαγράμμισης δύο συστατικών ψεκαζόμενο χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για διαγράμμιση οδοστρώματος. Με την προσθήκη ειδικών υαλοσφαιριδίων ECHOSTAR 5 BCP TECHNO SRT επικαλυμμένα με υπεροξείδιο του διβενζολίου (καταλύτης) ενεργοποιείται μια εξώθερμη αλυσιδωτή αντίδραση, διάρκειας 10-15 λεπτών που όταν πλέον ολοκληρωθεί μετά από 20 λεπτά προσδίδει ένα ανθεκτικό, πλαστοελαστικό και αντιολισθητικό υμένα με εξαιρετική αντοχή στη τριβή και στις καιρικές συνθήκες. Ιδανικό για διαγραμμίσεις σε χώρους με μεγάλη κίνηση και φορτία.

Αποχρώσεις: Λευκό – Κίτρινο
Συσκευασίες: Δοχείο χρώμα 25kg & Δοχείο χάντρας 20kg

CPS 98:2 STREETLINE

Ψυχροπλαστικό ψεκαζόμενο χρώμα 3 συστατικών.

Το STREETLINE CPS είναι ψυχροπλαστικό χρώμα διαγράμμισης 3 συστατικών χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για διαγράμμιση οδοστρώματος. Ιδανικό για διαγραμμίσεις σε χώρους με μεγάλη κίνηση και φορτία ή για την δημιουργία ανάγλυφων διαγραμμίσεων με ειδικό μηχάνημα ψεκασμού Airless. Στεγνώνει με την προσθήκη καταλύτη στο Β συστατικό σε αναλογία 4% του μείγματος Α+Β.

Αποχρώσεις: Λευκό – Κίτρινο
Συσκευασίες: Δοχεία (A 25kg) + (B 25kg + καταλύτης 2L)

CP 98:2 ROADMARKING

Ψυχροπλαστικό διαστρούμενο χρώμα.

Το ROADMARKING-CP είναι ψυχροπλαστικό χρώμα διαγράμμισης δύο συστατικών σε μορφή πάστας χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για διαγράμμιση διαβάσεων, οδών, αεροδρομίων, χώρων στάθμευσης από πίσσα, σκυρόδεμα, παλιά ή νέα ασφαλτικά κλπ. Ιδανικό για διαγραμμίσεις σε χώρους με μεγάλη κίνηση και φορτία ή για την δημιουργία ανάγλυφων διαγραμμίσεων σε πάχος φιλμ 2mm-3mm. Στεγνώνει με την προσθήκη καταλύτη σε μορφή σκόνης (αναλογία 98:2).

Αποχρώσεις: Λευκό – Κίτρινο
Συσκευασίες: Δοχείο 10kg + Σκόνη 200gr (Α+Β)

AQUAMARK

Χρώμα διαγράμμισης νερού.

To Aquamark της Royal Paints είναι ένα χρώμα νερού φιλικό προς το περιβάλλον, βασισμένο σε 100% ακρυλικές ρητίνες κατάλληλο για διαγράμμιση οδών. Έχει εξαιρετική πρόσφυση, ελαστικότητα και γρήγορο στέγνωμα. Προϊόν χαμηλών Πτητικών Οργανικών Ενώσεων (LOW VOC).

Αποχρώσεις: Λευκό – Κίτρινο – Μαύρο – Μπλε – Κόκκινο
Συσκευασίες: 10L 16L

BONDING GLUE

Κόλλα ανακλαστήρων οδοστρώματος 2 συστατικών.

Πανίσχυρη εποξειδική κόλλα 2 συστατικών ιδανική για την συγκόλληση ανακλαστήρων οδοστρώματος (μάτια γάτας). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο γέμισμα μικρών οπών σε μάρμαρα, πέτρες, γρανίτες. Χάρη την κρεμώδη και θιξοτροπική της μορφή δεν ρέει στις κάθετες επιφάνειες ενώ ταυτόχρονα είναι ευκολοδούλευτη.

Συγκόλληση: 20-25 ανακλαστήρες οδοστρώματος
Συσκευασία: Δοχείο 750g + 250g (A+B)

Ένα καλό γέλιο είναι ο ήλιος στο σπίτι

  • Share: