26 Απριλίου, 2018 admin

DOMOTEC EXPO 2018

image

Η έκθεση DOMOTEC, η ολοκληρωμένη έκθεση για την ανακαίνιση, την δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας πραγματοποιήθηκε από τις 26 – 29 Απριλίου 2018 στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Στόχος της φετινής διοργάνωσης ήταν η ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από το πρόγραμμα εξωστρέφειας. Η διοργανώτρια εταιρεία φιλοξένησε επιχειρηματικές αποστολές από 15 χώρες από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Β. Αφρική και Ασία.

Δημιουργικές Λύσεις και Αποτελέσματα

Στο φετινό πρόγραμμα προσέλκυσης και φιλοξενίας ξένων αγοραστών παρευρέθηκαν σημαντικοί key-buyers, οι οποίοι θα πραγματοποίησαν b2b meetings με τους εκθέτες της DOMOTEC.

Η έκθεση αποτελούταν από εταιρίες με δομικά προϊόντα – ξηρά δόμηση, μονωτικά υλικά – συστήματα θερμομόνωσης, στεγανοποιητικά υλικά, κονιάματα- βελτιωτικά, χρώματα, Μάρμαρα- γρανίτες- πέτρες, κουφώματα, κάγκελα, προϊόντα τσιμέντου πλακάκια – είδη υγιεινής, εργαλεία & οικοδομικά μηχανήματα, ανελκυστήρες κ.α. και απευθύνθηκε τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όπως μηχανικοί /αρχιτέκτονες, έμποροι υλικών και εξοπλισμού κτιρίου, επαγγελματίες και τεχνικοί ξενοδοχεία, οικοδόμοι και ελαιοχρωματιστές, εργολάβοι, διακοσμητές κ.α. όσο και στο καταναλωτικό κοινό.

Η Domotec 2018 θα πραγματοποιήθηκε σε παράλληλη διοργάνωση με την γνωστή έκθεση MEDwooD με δομικά υλικά ξύλου και επιπλοποιίας προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Ελάτε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό